За San Marco

За San Marco">

Италианските бои на Colorificio San Marco плод на три поколения на предприемачи и мениджъри които от 1950 г. до днес са били движени във времето, в унисон с промените в изискванията на потребителите и с развитието на пазара.

Основател е Пиетро Тамбурини, който в след военния период започнал търговия със сурови материали предназначени за производството на бои.

На 14 май 1962 г. благодарение на отдадеността и професионализма на д-р Алесандрина Тамбурини бе създадена “Colorificio San Marco SpA.”

През 1963 г. компанията е преместена в по-модерна централа в Маркон(Венеция), като се започва втори етап от развитието на фирмата-присъствие не само на италиянския пазар,но и в целия свят. Пускането на суровини на пазара е изоставено и основна бизнес дейност е производството на бои и лакове.

Непрекъснат ръст на Colorificio San Marco е записан в седемдесетте и осемдесетте години. Компанията се специализира в търговията на дребно и строителния сектор. През тези години д-р Тамбурини-син и д-р Федерико Джеремия са движеща сила на фирмата. В тези години те стигат до самостоятелно финансиране, което е крайъгълен камък на прогресивното развитие.

През деведесетте години д-р Джеремия повишава отговорността на дружеството,като се започва третата фаза в историята на Colorificio San Marco. Преминава на най-високо ниво на управление и дълбоко обновяване на дружеството,а целите определени от самия д-р Джеремия – понастоящем главен мениджър се оказаха печеливши.

Създава се стабилна търговска мрежа от технически и технологично специализирани марки. Превръща се в лидер в търговията на продукти базирани на водна основа. Разширява присъствието на Colorificio San Marco в чужбина. Гарантира се бързото обслужване на клиенти. Това е историята на семейството и на Colorificio San Marco.

certificates-2
cerificates-1