San Marco с нов шоурум в София

San Marco вече с нов шоурум в София на ул. “Димитър Петков” 72, вх.А, ет.2, ап. 13, до метростанция “К. Величков”! Там ще откриете цялото разнообразие на декоративни мазилки и бои и ще имате възможноста да избирате сред многобройните цветове и техники за нанасяне. Ще получите професионална консултация в уютна атмосфера.

» Прочети повече

“Комплексни ремонти” ООД откри нов шоурум в София. Строителната компания е създадена в отговор на търсенето на партньор, поемащ отговорност за цялостно комплексно извършване на Вашия ремонт или реконструкция. Фирмата разполага с високо квалифицирани специалисти и сме изградили широка мрежа от контакти и партньори в нашата област. Следейки постоянно новите тенденции и технологии, работи с професионална механизация за постигане на високо качество и ефективност на крайния продукт.

Фирмата е коректен партньор, с който се работи сигурно и прецизно, в изпълнението на строителните услуги, в срок и с гаранция за качество. С индивидуален и гъвкав подход, те са се доказали като лоялен партньор, работи активно с цел да удовлетворим киента, съобразявайки се с неговите уникални и специфични потребности.  “Комплексни ремонти” ООД реагира своевременно и професионално на всички възникнали проблеми в работния процес.

 

» Върни

Related Posts: