Изберете страница

Трябва ми майстор

Ремонтите винаги са свързани със субективния фактор „МАЙСТОР“. Може да си купил най-качествените материали, с най-добрите показатели, но крайният резултат зависи от куп фактори, които са подводни камъни за лаиците. Финалния завършек като една боя, например, зависи от предходните слоеве шпакловка, качеството на вложените продуктите, както и изпълнението. Грундирането е един от изключително важните процеси. Импреггнацията осигурява добрата спойка между стената и последващите слоеве. Естествено трябва да се спазват всички технически препоръки на производителя по отношение на разреждане, съхнене и повторно нанасяне. Дори и на пръв поглед боядисването да изглежда като лесна работа и там има тънкости, познати на професионалистите. Именно затова изборът на изпълнител е от основна важност. Освен да се ползва с вашето доверие, той трябва да има куп познания и опитности в доършителните работи.

Така че НЕ ПИЛЕЙТЕ ДОВЕРИЕТО СИ НАПРАЗНО, ЗАЛОЖЕТЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ!

Боя

Въпреки презумцията, че боята е базисно изпълнение в интериора, това не винаги е така. Качествената боя подчертава красотата и вложените усилия на всички предходни слоеве. Изпънатана фина шпакловка най-добре ще се види с изпънатата боя.

Декоративна мазилка

Декоративните мазилки са задача с повишена трудност особено, когато става въпрос за по специално изпълнение. Обикновено след грундирането се нанася подходяща за случая основа на една или две ръце, след което се преминава към следващите слоеве. Трудността произтича от избора на цветове и съчетания. Препоръчително е да поръчате мостра преди старта, за да сте сигурни в крайния ефект. 

Фасада

Сложността при фасадата и топлоизолационната система произтича от множество фактори като климатични въздействия и единствено правилния избор на компоненти дава добри резултати. Неправилно е да се съчетават материали с различни показатели. Трябва да се вземат  внимание паропропускливостта, линейните разширения и други. Пример за това е стиропор и силикатна фасада. 

Трябва ми майстор

 

Направете вашето запитване за декоратор тук. Моля, опишете квадратурите и цветовете, които сте избрали. Оставете и телефон за обратна връзка. Нашият екип ще се свърже с вас в рамките на работния ден. 

Благодарим