Изберете страница

РЕШЕНИЯ ЗА ПОДОВЕ И ВСЯКАКВА КЕРАМИКА

SAN MARCO

PAVIFLOOR

Представяме Ви новата боя #PAVIFLOOR на за боядисване на бетонни подове и керамични повърхности в складове, фабрики и помещения, които изискват висока твърдост на повърхността и устойчивост на абразия и мотокари. Препоръчва се и за бързи домашни ремонти, както и за „направи си сам“.

REGENERA

Ако са Ви омръзнали старите санитарии и плочки, но не е сега момента да къртите, San Marco Ви предлага бърз и евтин вариант, само пребоядисайте с новата боя #REGENERA.  Разнообразието от цветове ще Ви удиви. Подходяща за „направи си сам“. Ваната, мивката или банята ще светнат в цветове coollaughingsurprised

CONTINUO & CONTINUO ART

Микроциментът създава едни съвременен интериор в модерни цветове и без фуга, където стената преминава в под. Системата #CONTINUO е подходящa както за частни, така и за обществени помещения, където се изискват добра устойчивост на вода, износване, петна от храна, като бани, перални, кухни и др. Завършвашия слой може да е мат, полугланц и гланц в зависимост от стила на интериора. Концептуално системата #CONTINUO ART е разработена, следвайки модерния начин на живот и съвремнната жизнена среда, с високи изисквания за дизайн и функция.

Може да се ползва и за специфично декориране на мебели и др. елементи за адаптиране на индивидуалния дизайн.