Изберете страница

Инсталация „Разходка в парка“

Инсталация „Разходка в парка“ на SAN MARCO „превзема“ АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА от 6 до 9 март 2019. Присъстващите на международното изложение ще могат да се насладят на красиво реализираният проект, посещавайки щанда на SAN MARCO – щанд С3 в зала 1.

В така изградената екосистема ще бъде представена иновативната силикатна боя SILDOMUS SANA. Продуктът е чист от ЛОС (летливи органични съединения) и улавя формалдехида в обкръжаващата среда. Боята трансформира химическото съединение в стабилни безвредни компоненти.

Инсталация „Разходка в парка“ ще предостави и богата съпътстваща програма. На 6 март, първият изложбен ден – от 14:30ч., е събитието „Светът на декорациите в час и половина“, по време на което ще бъдат демонстрирани базисни техники за нанасяне на декоративните материали на SAN MARCO.

7 март ще бъде денят, в който паркЪТ ще се трансформира в платформа за представянето на новия софтуер на SAN MARCO, предназначен за VR goggles. Началото ще бъде дадено в 12:00ч. В ранния следобед, 14:00ч. започва презентацията „Час за напреднали“, посветена на новите техники на полагане на декоративни мазилки.

На 8 март SAN MARCO ще вземе участие в организираната от Интер Експо Център и учебен център Graphic Ground HTB Conference, посветена на визионерството и високите технологии в строителството“ зала Панорама. В същия ден, от 13:30ч. на фирмения щанд стартира и дискусия на тема „Проблемите при Топлоизолационните системи“.

По време на цялото свое участие, компания  ще представя, развива и надгражда идеята за устойчиво строителство.

 

SAN MARCO вече и в Търговище

Вече сме още по-близо до Вас. Може да откриете продуктите на SAN MARCO в Търговище. Там ще можете да получите професионална консултация и препоръка за най-подходящия продукт от нашата гама 

ТОЛКОВА МНОГО ПРЕЗЕНТАЦИИ

Започна голямото турне на SAN MARCO. 4 април 2019 Стара Загора, 5 април 2019 Бургас, 6 април 2019 Варна. Бяха предсатвени новите материла FENICE и FONTEGO, както и много нови и актуални техники на нанасяне за напреднали. Огромен беше интересът от страна на дизайнери и архитекти, които задавах своите въпроси един след друг.

ОФИЦИАЛНО ОБЯВЯВАМЕ СЕЗОНА НА РЕМОНТИТЕ ЗА "ОТКРИТ"