Изберете страница
Новата реалност предствлява неразделна часткакто от съвремнната архитектура, така и от модерния интериорен дизайн. BIM, виртуалната реалност, наред с 3D технологии и добавената реалност създават напълно нов подход по отношение на изборите и изпълнението на проектите. San Marco Group следи необходимостите на професионално ангажираните в проектирането и изпълнението. За да улесним работата, ние имаме разработени необходимите карти за една фоторелистична визуализация на всички декоративни материали. 

GO. COLOR by San Marco

Искал ли си някога, някой просто да ти обясни как да съчетаеш синьото. Да… При всеки нов ремонт. Колко би било добре да имаш помощ от приятел. Е, вече помощта е налице – GO. COLOR. Уникална апликация, която скенира цветовете и след избора на един основен, препоръчва най-актуалните съчетания в контрасна или монохромна цветова схема. И когато изборът се сведе до 2 е много лесно.

Свалете безплатно приложението GO. COLOR 
Инсталирайте на вашия телефон. Отворете апликацията и насочете камерата към снимката с цветове. Изчакайте приложението да зареди цветовата палитра и изберете цвят. Можете да доближите телефона си, за да видите номера, които сте избрали. Селектирайте цвета и апликацията ще зареди подходящите цветове за комбинация. Естествено не е задължително да се съобразите с избора на „редактора“, но така или иначе получавате насока в която можете да развихрите въображението си :))).

0 коментара